INTERNI. The Magazine of Interiors and Contemporary Design

latest // Architecture Interiors

Casa El Arrayàn: vista del fronte della zona giorno segnato da un forte volume sospeso a sbalzo su un setto che definisce la zona porticata, affacciata verso la piscina.

The importance of compact walls

In the tradition of Mexican architecture, maybe more than in other places, the compact wall […]

Golf and design. The greens blend into the Mediterranean vegetation at the Is Molas Golf Resort, the context for an exclusive system of villas designed by the Fuksas duo.

Inhabited sculptures

“Architecture can create something new only when it respects the past and present of a […]

Vista del fronte verso il mare. Al termine del percorso ligneo sotto l’ombrellone, sedie e tavolo Re-Trouvé di Patricia Urquiola per EMU.

Towards the sea

Near the city, the Panama coast still has landscapes full of lush vegetation, where dense […]

Schermata 2017-07-26 alle 17.32.00

The countryside around Noto

A regular rectangular form with thick stone walls clad in stucco, paced by the orderly […]

Una vista delle raccolte di oggetti che caratterizzano il personale palcoscenico domestico di casa Di Biase.

Inhabiting History

Modica, in a single edified volume, sums up the entire palette of Sicilian colors, softness, […]

papa

Virtuous balance

The architect as surgeon? “It was like that, a job to do with a scalpel, […]

Dalla quota della piscina si gode di una straordinaria vista sull’assolata campagna siciliana con il mare sullo sfondo. Si notano gli spessi  muri di contenimento in pietra a secco costruiti a chilometro zero.

Between the walls

Sugnu tra li mura, but not a single stone of this house existed before. It […]

merendi2

Sicilian by passion

Wolfgang Goethe, looking at the Mediterranean for the first time, wrote in his famous Italian […]

Christensen

Christensen & Co: Super-Sustainable Architects

The sustainable thinking of Michael Christensen, founder and leader of the Danish studio Christensen & […]

La pavimentazione è stata ridisegnata per facilitare il flusso delle persone: senza ricorrere a segnalazioni o barriere intrusive, la texture delle pietre che rivestono l'asfalto, aiuta i pedoni ad orientarsi. Anche nele ore serali, grazie a piccoli tondini d'acciaio, inseriti nella pavimentazione, che brillano alla luce delle insegne luminose.

Walking in New York

To take space away from cars and give it back to people. A tall order, […]

Uno scorcio del prato ricavato in parte sulla copertura del volume a due piani verso la strada e del percorso coperto in cui si sviluppa la scala di discesa verso gli spazi padronali e la zona esterna a bordo lago.

Urban Villa

The house (project by GLUCK+ Studio) stands on a rectangular lot that descends towards the […]

vdc res

Timeless continuum

The first surprise of this 1950s villa designed by the Belgian architect Joseph Viérin (1872-1949) […]

Risorse Digitali