L&L Luce&Light brings luminosity to the new facade of the headquarters of Gotha Cosmetics. In a project by the studio Iarchitects

L&L Luce&Light brings luminosity to the new facade of the headquarters of Gotha Cosmetics. In a project by the studio Iarchitects

 

In the project of renovation and expansion of the headquarters of the company Gotha Cosmetics in Bergamo, the architecture firm Iarchitects has applied the technical lighting fixtures of L&L Luce&Light to brighten the new facade and several outdoor areas.

The project responds to the need to create new spaces suited to the present growth of the company, focusing on extension of the office area, updating of the production facility and the creation of a new entrance.

“This is an image building inserted in an industrial area, separating the zone for visitors from the company’s operations,” says the architect Pietro Perego, partner of iarchitects.

The new volume connected to the office area contains reception zones and becomes the new entrance to the company, a landmark that stands out in the surrounding industrial landscape. The imposing yet ethereal “cube” rising from the ground has lively chromatic effects thanks to RGB lighting.