Hi-Macs brings a new look to the residential complex Artillery Mansions in London

Hi-Macs brings a new look to the residential complex Artillery Mansions in London

 

The ways of living in the home have changed over the years, as have our modes of interaction with the individual rooms; in renovation projects, in fact, altering the layout of the various spaces is often a priority.

This is what has happened at Artillery Mansions, the residences built in the 1990s in the southwestern part of London and renovated thanks to a project by FORMstudio.

The design studio, in collaboration with the partner Mike Neale, has chosen Hi-Macs in the Alpine White shade to create a fundamental feature for the definition and separation of spaces: a central block that conceals a practical home office, with a desk and shelves in solid surface and built-in LED lighting.