INTERNI. The Magazine of Interiors and Contemporary Design

Now Reading:
Moncler in Hong Kong
Archivio: Showroom

Moncler in Hong Kong

The space has been designed by the architecture firm Gilles & Boissier
Data Pubblicazione: 24 July 2017

Moncler opens a new flagship store at the prestigious shopping mall Harbour City on Canton Road, Hong Kong. The new space, designed by the architecture firm Gilles & Boissier in an area of about 500 m2, is the largest Moncler point-of-sale organized on a single level.

The exteriors, in tune with the interior design, are decorated with white Calacatta marble and burnished brass, and feature two large windows, one facing Canton Road and the other inside the mall.

The ceilings and furnishings are done with fine wood and beige leather, in an intriguing game of contrasts with the white Calacatta and black Marquina marble of the floors.

 

Previous Next
Now Reading:
Poliform and Varenna in Sao Paulo
Archivio: Showroom

Poliform and Varenna in Sao Paulo

Data Pubblicazione: 18 July 2017

 

Poliform, in collaboration with the partner Casual Móveis, opens the first space entirely set aside for the Varenna kitchen brand in the city of Sao Paulo.

The showroom of 500 m2 faces Avenida Europa, one of the main streets of the Brazilian city, with two levels: one for Varenna kitchens, the other for the living room and bedroom furnishings of Poliform.

The project communicates the full value of the Italian products of Poliform|Varenna, and is part of the group’s ongoing international expansion.

 

Previous Next
Now Reading:
Minotti Aoyama
Archivio: Showroom

Minotti Aoyama

Thanks to the long-term fertile collaboration between the Minotti and Sukeno families, a third flagship store of the Italian firm opens in Tokyo
Data Pubblicazione: 14 July 2017

The new Minotti by Sukeno space in the prestigious Aoyama district has an excellent, exclusive location. The area of over 450 m2 is organized on two levels, with full-height windows facing the street.

 

The interior design by Minotti Studio interprets the brand’s aesthetic canons in a space of refined taste in tune with the spirit of the surroundings.

 

The concept suggests a contemporary villa, with a patio bordered by a striking vertical garden as the setting for the outdoor collection.

 

 

Previous Next
Now Reading:
Renewal for La Murrina
Archivio: Showroom

Renewal for La Murrina

Extensive restyling of the showroom at the Turate headquarters, conveying the impact of renewal in a context of continuity
Data Pubblicazione: 11 July 2017

The update of the display space of 1500 m2 of the brand specializing in the working of blown glass with traditional techniques from Murano leads to the creation of an emotional itinerary that reveals new developments and provides an overview of the collections in a clear, rational way.

 

From a lobby with black painted walls, guests have a perspective view of most of the display area. They are welcomed by two projects of great visual impact: Belle Époque and Eva, presented by La Murrina at the latest Euroluce.

 

Further inside, the collections of La Murrina are presented with the alternation of divider panels in neutral tones of white and gray, enhancing the forms and colors of the models.

 

A special corner has been set aside for the Roberto Cavalli Murano Luxury Glass collection.

 

 

Previous Next