The roof of the upper level of the Soonchunhyang University building was originally conceived to respond to the need for a sheltered, striking and functional space for the annual meeting of the Korean Council for Presidents of Private Universities.

The solution applied is the installation of two Gennius A4AS structures by KE that cover a total area of 208 square meters. A choice that combines style and quality, given the fact that the facility will be permanently used as a sky lounge for the students.

The essential lines of the A4 series blend perfectly with the modern image of the university building and the surrounding context.

One characteristic of the A4 model – and of the entire Gennius range – is that of extreme modular flexibility. The model permits roofing of very large spaces and is ready for customization. The system of glass enclosures has been created specifically by a Korean company.

All the Gennius pergolas ‘reinvent’ spaces, creating true additional areas that can be multifunctional, ready for use in any season of the year.

 

gallery gallery
The roof of the upper level of the Soonchunhyang University building was originally conceived to respond to the need for a sheltered, striking and functional space for the annual meeting of the Korean Council for Presidents of Private Universities. The solution applied is the installation of two Gennius A4AS structures by KE that cover a total area of 208 square meters. A choice that combines style and quality, given the fact that the facility will be permanently used as a sky lounge for the students. The essential lines of the A4 series blend perfectly with the modern image of the university building and the surrounding context. One characteristic of the A4 model – and of the entire Gennius range – is that of extreme modular flexibility. The model permits roofing of very large spaces and is ready for customization. The system of glass enclosures has been created specifically by a Korean company. All the Gennius pergolas ‘reinvent’ spaces, creating true additional areas that can be multifunctional, ready for use in any season of the year.  
gallery gallery
The roof of the upper level of the Soonchunhyang University building was originally conceived to respond to the need for a sheltered, striking and functional space for the annual meeting of the Korean Council for Presidents of Private Universities. The solution applied is the installation of two Gennius A4AS structures by KE that cover a total area of 208 square meters. A choice that combines style and quality, given the fact that the facility will be permanently used as a sky lounge for the students. The essential lines of the A4 series blend perfectly with the modern image of the university building and the surrounding context. One characteristic of the A4 model – and of the entire Gennius range – is that of extreme modular flexibility. The model permits roofing of very large spaces and is ready for customization. The system of glass enclosures has been created specifically by a Korean company. All the Gennius pergolas ‘reinvent’ spaces, creating true additional areas that can be multifunctional, ready for use in any season of the year.   [gallery ids="136850,136846,136842,136844,136848,136854,136856,136852,136860,136858,136862"]
"}];